Sluit menu

BLUE Wellness Trivium

Goed nieuws! onze beautysalons zijn geopend! 
Juist in deze hectische en onzekere tijd is het belangrijk om lekker te kunnen ontspannen en te genieten van ‘me-time’, oftewel: tijd voor jezelf. Ontdek het uitgebreide aanbod van BLUE Beauty en geniet van een fijne beautybehandeling, een ontspannende massage of een luxe lichaamsbehandeling.Bekijk hier ons aanbod en reserveer direct.

Opening sauna- en wellnessfaciliteiten
Vanaf 1 juli mogen wij onze deuren 'mogelijk' weer openen. Wij zijn hier uiteraard ontzettend blij mee! Wij nemen de komende weken de tijd om ons voor te bereiden op de (her)opening van onze wellnesslocaties. Zodra er meer bekend is onder welke voorwaarden we open mogen én vanaf welke datum je weer kunt reserveren maken wij dat uiteraard hier als eerste bekend. Tot snel!

Klik hier voor meer informatie.

Een greep uit onze faciliteiten:

Opgiet sauna
De temperatuur in deze sauna ligt rond de 90°C, met een luchtvochtigheid van ongeveer 20%. Als gevolg van de warmte ontspannen de spieren, verbetert de bloedcirculatie, stofwisseling en ademhaling. De opgiet sauna heeft 5 banken in 3 verschillende hoogtes.
Beautycentrum
Wellness Trivium beschikt over een uitgebreid beautycentrum waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. De beautyspecialistes werken met het 100% Nederlandse merk Cenzaa. Samen met Cenzaa zorgen wij met veel liefde voor jouw huid.
Bekijk alle faciliteiten