Sluit menu

Badkleding ochtend bij Wellness Trivium

Voel jij je prettiger om Wellness Trivium te bezoeken met badkleding aan? Bezoek onze wellness dan iedere ochtend tussen 9:00 en 11:00 uur. Gedurende deze tijden kun je gebruik maken van speciale entreetickets, maar ook alle andere entreevormen, aanbiedingen en arrangementen zijn op deze ochtenden geldig. (tenzij nadrukkelijk anders aangegeven)

Voordelen badkleding ochtenden

Een badkleding ochtend is ideaal als je voor het eerst naar de sauna gaat. Je kunt op een laagdrempelige manier kennis maken met een wellness bezoek. Wat dacht je van een wellness bezoek met vriendinnen? Een badkleding ochtend is daar de ideale gelegenheid voor. In tegenstelling tot andere wellnessresorts hebben wij er bewust voor gekozen om een badkleding ochtend te introduceren. Het is bij ons dus iedere dag mogelijk om met badkleding een bezoek te brengen. Vaak is de drempel om zonder badkleding te beginnen vrij groot. Wat je voorkeur ook is, door de introductie van een badkledingochtend  kun je toch 7 dagen per week terecht bij Wellness Trivium. 

Welke badkleding toegestaan is...

Om hygiënische redenen is het alleen toegestaan om strakke/aansluitende shorts en badpakken/bikini's te dragen welke gemaakt zijn van polymide en elastaan (geen 100% polyester). Lange zwembroeken, rokjes en badpakken met rokjes zijn niet toegestaan.