Sluit menu

Corona update

Update 26-11-2021 / 19:35 uur

Vanaf zondag 28 november 2021 gelden er extra beperkende maatregelen. Al onze faciliteiten, inclusief restaurant en beautysalons sluiten verplicht om 17:00 uur. Daarnaast is de 1,5 meter afstand weer verplicht, ondanks dat een Corona Toegangs Bewijs verplicht is. Dit betekent dat we een lagere capaciteit hebben en bepaalde dagen sneller volgeboekt zijn. Omdat we onze locaties om 17:00 uur moeten sluiten hebben we besloten om gedurende de geldende 'avondlockdown' onze openingstijd te vervroegen naar 9:00 uur. In de periode 28 november t/m minimaal 19 december 2021 zijn alle BLUE locaties dus geopend van 9:00 tot 17:00 uur. 

We hopen op je begrip!

- - - - - - - - - - - - - - 

Sinds zaterdag 6 november is het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs verplicht. Zonder een geldig coronatoegangsbewijs heb je geen toegang tot onze wellnesslocaties. 

Een saunabezoek staat in het teken van rust en ontspanning, in een veilige omgeving. Dé plek waar je geen drukte wilt ervaren. Daarom laten wij ook na 6 november minder gasten toe, waardoor jij nog meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. Wel vragen we je met een aantal zaken rekening te houden, voor een zorgeloos en veiling bezoek.

De belangrijkste maatregelen op een rij:

 • Vooraf reserveren
  Het vooraf reserveren voor je saunabezoek is verplicht. Houdt je ook aan de afgesproken aankomst- en vertrektijd.
 • Gezondheidscheck
  Je bevestigd tijdens het maken van je reservering én bij check-in dat je géén corona gerelateerde klachten hebt.
 • Coronatoegangsbewijs
  De overheid heeft op 2 november aangekondigd dat een coronatoegangsbewijs verplicht gaat worden op meerdere locaties. Onze wellnesslocaties zijn daar onderdeel van. Wij betreuren dat we deze verplichten hebben gekregen, maar moeten deze nieuwe regel uitvoeren om onze deuren open te kunnen houden. Zorg er dus voor dat je bij check-in een geldig coronatoegangsbewijs kunt tonen. Zonder een geldig coronatoegangsbewijs heb je helaas geen toegang tot onze wellnesslocaties.
 • Geef elkaar de ruimte
  De 1,5 meter afstand is weer een verplichting. Daarom laten we minder gasten toe en dien je gedurende jouw wellness verblijf rekening te houden met hoeveel bezoekers er al in bepaalde faciliteiten zitten. Je houd gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar zoveel mogelijk ruimte. Is het te druk, kies dan voor een andere faciliteit waar op dat moment minder gasten zijn.
 • Was je handen
  Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispensor. Was tijdens je bezoek regelmatig je handen.
 • Mondkapjes
  Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens verplaatsingen. In onze faciliteiten en als je in ons restaurant zit, is het dragen van een mondkapje niet noodzakelijk.

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? We hebben de meest gestelde vragen gebundeld op onze FAQ-pagina.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -