Sluit menu

Openingstijden

Toe aan ontspanning? Kom dan lekker genieten van een heerlijk wellness-moment. BLUE Wellness Trivium is dagelijks voor je geopend:

Maandag t/m zondag       09:00 - 11:00 uur (badkleding ochtend)
    11:00 - 23:00 uur (regulier)

Het dragen van badkleding is bij BLUE Wellness Trivium alleen toegestaan tijdens badkleding-ochtend. De rest van de dag is het dragen van badkleding niet toegestaan.

 


Bijzondere dagen / tijden

Draag je liever badkleding tijdens jouw bezoek aan BLUE Wellness Stadspark? Dagelijks tussen 9:00 en 11:00 uur is het badkleding ochtend. Het is gedurende deze tijden verplicht om BLUE Wellness Trivium te bezoeken in badkleding. Na 11:00 uur is het dragen van badkleding niet toegestaan.  

Let op! Alleen strakke/aansluitende shorts zijn toegestaan tijdens badkleding ochtenden. Lange zwembroeken, rokjes en badpakken met rokjes zijn niet toegestaan i.v.m. hygiëne/transpiratie.

Op feestdagen gelden er afwijkende openingstijden.

Opgietdagen

Iedere laatste vrijdag van de maand is het opgietdag bij Wellness Trivium. Gedurende deze dagen vinden er 5 opgietingen plaats waar je kosteloos aan kunt deelnemen. Deze komen tijdelijk te vervallen i.v.m. de nieuwe corona maatregelen.