Over het hotel

Overnachten in Fletcher Wellness-Hotel Trivium

Bergen op Zoom is een ideale locatie voor als je een bezoek wilt brengen aan steden zoals Roosendaal, Breda en Antwerpen. Uiteraard heeft Bergen op Zoom ook verschillende bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn! Kies voor een lang weekendje weg of een midweek in Bergen op Zoom en kies voor een overnachting in Fletcher Wellness-Hotel Trivium. Het hotel beschikt over aangename faciliteiten zodat je niets te kort komt. Meer weten? Bekijk de hotelwebsite.Luxe kamers

Bij Fletcher Wellness-Hotel Trivium kun je kiezen uit een tweepersoonskamer comfort, een junior of een executive suite. In de basis beschikken alle kamers over de nodige faciliteiten om te kunnen genieten van een aangename nachtrust. De verschillen tussen de kamers kun je hier vinden.

Prachtige omgeving

We kunnen een uitgebreid verhaal schrijven over alle mooie bezienswaardigheden in en rondom Bergen op Zoom, maar het leukste is om dit met eigen ogen te ontdekken! Je kunt bijvoorbeeld de nabij gelegen steden bezoeken of de natuur opzoeken in Nationaal Park De Biesbosch. Ben je op zoek naar een actief uitje? Ga dan skiën of snowboarden in SnowWorld Rucphen!


Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier